Bewegen met Joël Kruisselbrink

De afgelopen tijd hebben we veel energie gestoken in de techniek achter Fylm. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de oefeningen en video’s die de ouderen laten bewegen! Daarom hebben we niet stilgezeten en krachten gebundeld met Joël Kruiselbrink.

We willen vernieuwend zijn en leuke oefeningen maken voor onze doelgroep. Daarom bewegen we vanaf nu samen met bewegingsagoog Joël Kruisselbrink. Joël heeft super veel talent en laat zijn doelgroep op super leuke manieren bewegen. Dit gezamenlijk doel heeft ervoor gezorgd dat Joël ook met ons wil samenwerken.

Fylm bewegen opnames

Bewegen met ouderen

Het is vaak moeilijk om de ouderen doelgroep te stimuleren met als middel een televisie. Het liefst zien we dan ook honderden Joëls die bewegen met ouderen, maar helaas hebben we die niet door personeelstekort. Daarom gaan we met Joël proberen om de interactie op te zoeken en de beweegoefeningen echt in de huiskamer te krijgen. We geloven dat dit kan!

Het vraagt veel tests en het zal niet bij iedereen aansluiten. We geloven dan ook niet dat de oefeningen “One size fits all” zijn. Oefeningen op maat is daarom één van de belangrijkste speerpunten van Fylm!

We hebben veel plezier gehad tijdens het maken van deze video’s. Bekijk hier een compilatie van de video’s:

Joël op Linkedin

We willen met ouderen gaan bewegen. Maar door een groot tekort aan zorgpersoneel in de komende jaren is het ontzettend moeilijk om dit doel te realiseren. Fylm.nl beweegt ouderen en verlaagd de werkdruk van de zorgmedewerker. 🙌

Met één druk op de knop kun je beweegfilms op maat starten! Doordat het laagdrempelig is kunnen onze zorgcollega’s het gemakkelijk gebruiken in de huiskamer! Daarom ben ik er 100% zeker van dat het gaat werken! 💙

Ben je benieuwd wat Fylm.nl voor je organisatie kan betekenen? Probeer het deze zomer nog vrijblijvend voor een maand uit! Mail hiervoor naar info@fylm.nl en wie weet sta ik, met mijn beweeg collega’s, straks wel in jullie huiskamer! 😃

Bewegen in de toekomst

In de toekomst hopen we nog vele oefeningen te kunnen maken met Joël. Ook hopen we dat we de zorg in beweging zetten en er meerdere samenwerkingen gaan ontstaan. Misschien zijn er super getalenteerde bewegingsagogen, familieleden, verzorgers of studenten die beweging heel goed kunnen overbrengen op ouderen. Wil je mee denken met Fylm? Vul dan ons contactformulier in.

Is Fylm ook iets voor jullie huiskamer of organisatie? We bieden gratis demo’s aan van een maand. Na een maand kun je beslissen of Fylm bij jullie past. Je kunt hier vrijblijvend een demo aanvragen.

We hopen de zorg een beetje leuker te maken!