Uitbreiden beweegfilmpjes

We zijn achter de schermen hard bezig met het maken van beweegfilmpjes. Hoe leuk is het als je hiervoor meerdere lokale partijen kunt inzetten.

Studenten Sportkunde HZ

Al een tijdje geleden hebben studenten sportkunde van HZ University of Applied Sciences onderzoek gedaan naar beweging voor ouderen. Zij hebben een aantal passende oefeningen voor ouderen verzonnen. Deze oefeningen hebben we vastgelegd met ons camerateam. Deze videos spelen zich af tijdens het gebruik van Fylm. De beweegexpert kan nu ook kiezen uit beweegoefeningen die studenten voor doen. We zijn benieuwd naar de reacties van de gebruikers, maar we verwachten erg leuk is om met studenten mee te bewegen!

Yoga Cityzen Goes

Ook hebben we yoga oefeningen opgenomen met Cityzen Goes. Een hele andere hoek dan de oefeningen van de studenten. Yoga draait veel meer om de innerlijke rust en ademhaling. Het bewust worden van het lichaam is naast de inspannende oefeningen een warm welkom. De Yoga oefeningen zijn op maat gemaakt voor Fylm gebruikers. De oefeningen hoeven namelijk niet op een matje worden uitgevoerd, maar gewoon lekker op de stoel. Op deze manier is het voor iedere gebruiker toegankelijk! We zijn blij met het resultaat.

Help jij mee ontwikkelen?

We blijven ontwikkelen met Fylm. Wil je ook bijdragen aan de gezondheid van ouderen? Neem dan contact met ons op, mogelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Voor de ontwikkeling van Fylm zijn we altijd op zoek naar nieuwe unieke bewegingsoefeningen. Wij zijn erg blij als we jullie kunnen helpen bij het digitaliseren van oefeningen en het zelf kunnen gebruiken voor ons platform.

Zo staan we met Fylm voor lokaal!